Over kachels.nl

Op kachels.nl kun je ideeën ontdekken voor jouw nieuwe haard. Krijg inspiratie voor een sfeer die helemaal bij jou past!
Kachels.nl is als een woonboulevard met gezellige huiskamers boordevol haarden. Maar dan thuis op je PC, tablet of telefoon.
Door het maken van een moodboard visualiseer je jouw eigen stijl. Dit moodboard kan je meenemen naar een kacheldealer bij jou in de buurt.
De adviseur weet zo precies welke kachel bij jou past. Op die manier wordt je zoektocht naar een nieuwe kachel nog leuker.
Ontdek, inspireer en creëer!

Hoe werkt het?

Je vindt op deze site honderden stijlen, sferen en mogelijkheden. De slimme tools op de site maken je bewust van jouw echte wensen en persoonlijke stijl.
Via Hot-or-not vind je binnen no-time jouw eigen stijl. Je kunt ook de handige stijlwijzer gebruiken. En op je moodboard maak jij je persoonlijke droom visueel.
Natuurlijk is het eenvoudig om je moodboard te bewaren en te delen. En vervolgens zie je in een paar stappen waar je jouw favoriete kachels in het echt kunt bekijken bij jou in de buurt.

Kachels.nl helpt je om je om een goed beeld te krijgen van de nieuwe kachel of sfeerhaard die helemaal bij je past.
Dankzij Kachels.nl kan de kacheldealer je ondersteunen in de zoektocht naar de perfecte kachel!

Heb je een suggestie, verbetering of klacht? Neem contact met ons op.

Op Kachels.nl kunt u middels innovatieve tools uw smaak bepalen op het gebied van haarden en kachels.

Meer over kachels.nl

Uitleg opnieuw tonen

Privacy en cookies

Ga naar het helpcenter